Om Vestergaard Service

Historien bag Vestergaard Service

Vestergaard Service blev etableret af Anne Mette Vestergaard tilbage i 2003. Dengang hed firmaet Vestergaard Rengøring. Navnet blev i 2018 ændret til Vestergaard Service, da Anne Mette så at firmaets potentiale i adskillige serviceopgaver voksede.

I dag har Vestergaard Service base i Ikast-Brande og Herning, hvor vi med mere end 15 medarbejdere servicerer en bred vifte af kunder indenfor privat og erhverv i Jylland.

Rengøring med fokus på mennesker

Hos Vestergaard Service ved vi, hvor meget rene og pæne omgivelser betyder for vores velvære – både fysisk, men også psykisk. Derfor udfører Vestergaard Service rengøring, som sikrer rene og sunde forhold, der giver glæde og overskud.

Du kan hos os altid forvente en rengøring i høj kvalitet, som tilser dine behov.

God kommunikation hele vejen igennem

Hos Vestergaard Service sætter vi en ære i at skabe en god og stærk kommunikation med vores kunder. Det betyder, at du altid kan forvente en god kommunikation lige fra start til slut. Vi sørger for en klar forventningsafstemning af resultatet og et godt informationsflow.

Det gør, at du trygt kan overlade dine rengøringsopgaver til os.

Vi vægter din tryghed – i mere end et aspekt

At give "fremmede mennesker" adgang til sit hus er en tillidssag, som vi vægter højt! Vi gør derfor ikke brug af vikarbureauer eller underleverandører, når vi sender personale ud til en opgave. Vi bruger udelukkende vores egne medarbejdere og ansætter kun medarbejdere, som kan fremvise en ren straffeattest. 

Men tryghed handler også om, at du kan forvente samme gode service hver gang. Derfor oplærer og instruerer vi alle vores medarbejdere internt i virksomheden i korrekte procedurer og teknikker, så vi kan garantere et højt serviceniveau til alle vores kunder.

Fokus på miljøet 

Hos Vestergaard Service bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler. Det gør vi, fordi det skaber et sundere klima for vores kunder og vores medarbejdere. Derudover er det en kæmpe fordel for miljøet, fordi vi bruger flere naturlige ingredienser og færre kemikalier.

På den måde minimerer vi belastningen af miljøet og risikoen for allergier hos mennesker – og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne er stadigvæk lige så effektive, og vi sørger for en service i topkvalitet.

Rengøring i topkvalitet

Nøglen til en god service i topkvalitet er vores medarbejdere. Medarbejdere, der trives, er glade medarbejdere, der er villige til at yde det ekstra, der skal til for at give vores kunder den bedste service!

Vestergaard Service har fået tildelt Arbejdstilsynets grønne smiley for et godt og stærkt arbejdsmiljø, der tager hånd om vores medarbejderes trivsel.

Men vi arbejder konstant på at forbedre forholdene med fokus på, at vores medarbejdere får:

  • den nødvendige tid stillet til rådighed for at udføre deres arbejde.
  • udvist respekt for deres kompetencer og personlighed.
  • muligheder for at udvide deres kompetencer og færdigheder inden for faget. 

Det er et arbejdsmiljø, som vi hos Vestergaard Service er stolte af at have, fordi det skaber branchens bedste medarbejdere, der har mennesker og kvalitet for øje!

Det betyder, at du altid kan forvente smilende og imødekommende medarbejdere, der yder den bedste service!

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller for et godt tilbud til din rengøring.

Få et tilbud
bubble