Spar mange penge med servicefradraget

Overvejer du at få privat rengøring – spar mange penge på rengøringen

Fra 1. januar 2024 ligger servicefradraget på 11.900 kr. om året pr. person over 18 år i husstanden – og man kan spare ca. 26% på rengøringsprisen.

Hvordan opnår jeg servicefradraget?

Du skal blot indberette dit servicefradrag på din selvangivelse.

Eksempler på hvad servicefradraget dækker 

  • Støvsugning og gulvvask
  • Afstøvning af alle typer overflader
  • Aftørring af komfur og udvendig aftørring af skabe og skuffer i køkken
  • Sanitetsrengøring af toilet, bad, spejle, hylder m.v.

Kan alle få servicefradraget?

Uanset om du ejer din bolig eller bor til leje, kan du få fradraget. Du skal blot være tilmeldt folkeregisteret på adressen, og være fyldt 18 år.

Det er heller ikke nødvendigt med godkendelse af rengøringen. Når man benytter en registreret rengøringsvirksomhed som Vestergaard Service, er der hverken administrativt besvær eller krav om indsendelse af dokumentation.

Priser:

Vi har gennemsigtige priser som er beregnet ud fra boligens kvadratmeter – og ikke ud fra tid. Vores medarbejdere har oftest mange års erfaring med at gøre rent. Ydermere gennemfører alle uddannelse/træning i forhold til de kvalitetskrav, vi har til rengøringen.

Af samme grund måler vi ikke kvalitet på antal minutter, rengøringsteamet er i en pågældende bolig – men derimod måler vi kvaliteten på, om DU som kunde er tilfreds med rengøringen.

Prisen for en standard rengøring ligger mellem kr. 3,95 – 6,60 pr. m2 før servicefradrag og kr. 2,95 – 4,95 pr. m2 efter servicefradrag, prisen er inkl. moms, rengøringsmidler, materialer, transporttid m.m.

For at beregne den nøjagtige pris er det dog nødvendigt at vi kommer forbi og ser boligen da ingen hjem er ens. Nogle har husdyr, andre har mange ting, som skal flyttes ved afstøvning osv., alt sammen noget som har indflydelse på den endelige kvadratmeter pris.

En standard rengøring omfatter:

  • Støvsugning af alle gulve – samt støvsugning af møbler
  • Afstøvning af alle vandrette flader i tilgængelig højde (1,80 m): Paneler, borde, vindueskarme, reoler, kommoder og lign.
  • Rengøring af badeværelser/toiletter
  • Rengøring af køkken: Køkkenvask og udvendig aftørring af skabe/skuffer/komfur/emhætte
  • Vask af gulve i køkken/entré/bryggers/badeværelser
  • Standard rengøringen er blot et forslag – du kan altid supplere med ekstra tid til f. eks. strygning, skift af sengetøj, afkalkning af badeværelser, indvendig rengøring af ovn/emhætte eller andet.

Nedenfor er vist nogle priseksempler for en standard rengøring før og efter servicefradrag inkl. moms, rengøringsmidler transport m.m.

Boligens størrelse (m2)

Pris før servicefradrag

Pris efter servicefradrag ca.

Lejlighed/rækkehus på 70 m2

Kr. 394

Kr. 296

Hus på 120 m2

Kr. 569

Kr. 427

Hus på 180 m2

Kr. 744

Kr. 558

Ekstra timer pr. halve time

Kr. 175

Kr. 132

Skal vi hjælpe jer?

Vores fokus er at skabe tid og overskud til det vigtige i livet. Skal vi hjælpe jer? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Tilbage til ydelser
Få et tilbud
bubble