Privat Rengøring

Få mere overskud i hverdagen med en privat og skræddersyet serviceaftale hos Vestergaard Service.

Tid til det vigtige

For mange mennesker er rengøring et nødvendigt onde, som tit bliver nedprioriteret, fordi tiden ikke er til det. Men hos Vestergaard Service skaber vi overskud, så I har tid til familien og til de andre oplevelser og stunder i livet, som I hellere vil bruge tiden på.

Med en privat serviceaftale hos Vestergaard Service laver vi en skræddersyet aftale, som tilser jeres behov og ønsker. Vi garanterer rengøring i topkvalitet, hvor vi har fokus på mennesker, miljø og god kommunikation hele vejen igennem.

Mere end bare rengøring

Er der behov for anden form for hjælp i hjemmet, tilbyder vi også gerne dette. Vi hjælper med alt fra skiftning af sengetøj til vask af gardiner, strygning o. lign.

Fokus på miljøet

Hos Vestergaard Service bruger vi miljøvenlige og svanemærkede rengøringsmidler. Det gør vi, fordi det skaber et sundere klima for vores kunder og vores medarbejdere. Derudover er det en kæmpe fordel for miljøet, fordi vi bruger flere naturlige ingredienser og færre kemikalier.

På den måde minimerer vi belastningen af miljøet og risikoen for allergier hos mennesker – og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne er stadig lige så effektive, og vi sørger for en service i topkvalitet.

Skal vi hjælpe jer?

Vores fokus er at skabe tid og overskud til det vigtige i livet. Skal vi hjælpe jer? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 

Tilbage til ydelser
Få et tilbud
bubble