Slutrengøring

Få hjælp til slut- og hovedrengøring, når projektet eller nøglerne til boligen skal afleveres.

Et udtryk, der giver indtryk

Hos Vestergaard Service har vi stor forståelse for at skabe et udtryk, der giver indtryk. Vi har stor erfaring med håndværkerrengøring og flytterengøring, når nybyggeriet, renoveringen eller flytningen skal gøres klar til aflevering.

Med en slutrengøring fra Vestergaard Service garanterer vi en service i topkvalitet. Vi sørger for, at projektet, renoveringen eller boligen står helt klar – rengjort og nydelig – til, når det skal afleveres og overtages.

Fokus på miljøet

Hos Vestergaard Service bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler. Det gør vi, fordi det skaber et sundere klima for vores kunder og vores medarbejdere. Derudover er det en kæmpe fordel for miljøet, fordi vi bruger flere naturlige ingredienser og færre kemikalier.

På den måde minimerer vi belastningen af miljøet og risikoen for allergier hos mennesker – og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne er stadigvæk lige så effektive, og vi sørger for en service i topkvalitet. 

Skal vi hjælpe jer?

Vores fokus er at lade jeres kompetencer komme i spil, der hvor de er bedst, så tager vi os af rengøringen. Skal vi hjælpe jer? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 

Tilbage til ydelser
Få et tilbud
bubble